КРЕПОСТИ В БЪЛГАРИЯ - Пътеводител
Издателство Травъл Буукс представя:
КРЕПОСТИ И АНТИЧНИ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ
Фото пътеводител на
В книгата ще откриете:
77 крепости
Упътване и координати
Исторически факти
+ Туристическа карта!
Впечатляващ, уникален пътеводител!
СТРАНИЦИ!
400
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН, ПЪЛНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ!
ЦВЕТНИ СНИМКИ!
580

 

Посетете уникални дестинации и нови места! Потопете се в света на интересни исторически битки, живот и култура в епохите на Античността и Средновековието и техния отпечатък върху историята на България!

Вижте наживо и усетете атмосферата на отмииналите велики владетели и армии, бранили родината и завладявали територии на различни империи!

Какво включва изданието

Туристическият пътеводител представя 77 забележителни крепости и останки от антични градове в цяла България. Представени с резюмиран исторически текст и впечатляващи, над 560 на брой снимки, културно историческите паметници ще Ви отведат в епохите на Античността и Средновековието. Книгата ще Ви разкрие уникални дестинации, реновирани и облагородени крепости, открити музеи и спиращи дъха панорамни гледки.

 

Категория: туризъм, забележителности, България
Език: български
Брой страници: 400, ПЪЛНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ
Корица: твърда, юбилейно луксозно издание
Размер: 23 x 16 см
Проект на издателство: Травъл Буукс ООД

 

+ Туристическа карта

Към фото пътеводителя е добавена специално изработена, уникална туристическа карта, съдържаща кратко упътване за забележителностите и снимка. Картата включва всичките 77 обекта от книгата, както и още 22 допълнителни крепости в цяла България. За по-лесно намиране с GPS и смартфон е добавен QR код към всеки обект, който съдържа данните на географските координати и прави зареждането им и навигирането до обекта бързо и лесно.

Размери на сгъната карта: 12.5 x 22.5 см
Размери на разгъната карта: 97 x 67 см
Мащаб: 1: 540 000

+ Интерактивно мобилно приложение!

 

 

qr code

 

С помощта на специално разработеното мобилно приложение за интерактивни книги на издателство TRAVEL BOOKS ще можете да разглеждате впечатляващи видеа от самите туристически обекти!

Свалете мобилното приложение от ANDROID MARKET, като въведете в полето за търсене ключовата дума "travelbooks.bg". Инсталирайте и сканирайте определени снимки от книгата, за да видите видео заснето с дрон или разходка из туристическия обект!

<< Сканирай QR кода, отвори в Google Play Store и инсталирай!

   
 

Oтзиви за книгата:

Искам да споделя впечатленията си от книгата. Получих я вчера по куриера и я изчетох на един дъх само за една вечер Завладяващо четиво, подкрепено с интересни професионални фотографии. Днес съм си донесъл книгата в офиса и ще я чета отново. За някои от крепостите чувам за първи път. Други съм ги посещавал, но така и не съм обърнал внимание на детайлите, които са описани. Картата дори вече взе да се изхабява от многото разгръщания. :) Ще препоръчам това четиво и на приятелите си. Поздравления към авторите!
Веселин Малинов

Получих книгата и картата и са страхотни! :) Чудесни са за подарък, както и като културно наследство за подрастващите, четиво за всеки български дом. И ако има чуждоезично издание като пътеводител, биха ахнали отново пред нашите красоти.
Боряна Господинова

Много добре оформена книга с богати илюстрации и завладяваща читателя още от първата страница. Идеален пътеводител и екскурзовод.Необходимо е човек преди да посети даден обект да прочете написаното за него в книгата и на место да не търси гид. Използвам случая да изкажа овациите си и за "Българските водопади" и "Източни Родопи". БЛАГОДАРЯ ВИ и продължавайте в същият дух!!!
Иван Гатев

Много,много ви благодаря за невероятната книга!Очаровахте ме и с визията й, и с информацията,която посочвате за всяка крепост.Много от тях съм обиколила,но с този пътеводител ме насочвате към нови и съвсем непознати места.Това,че посочвате достъпността на маршрута също е много,много ценно,защото за един пътешественик е важна както целта,така и как да бъде достигната. Желая на екипа ви здраве и още много идеи за пътешествия!
Емилия Ленгерова

Благодаря ви много за експресната доставка! Книгата е много хубава! Ценно и интересно четиво! Вече е начертана следващата дестинация която ще посетим благодарение на вас!
Милена Колева


Цена и доставка на комплекта:

- 45 лв. 36 лв + бeзплaтнa дocтaвĸa дo пocoчeн aдpec в Бългapия!
- Промо цената е валидна при поръчка до 5 февруари 2023 г. или изчерпване на книгите.
- Пратката се доставя с куриери на СПИДИ до 3 работни дни след деня на поръчка.
- Съгласно ЗЕТ можете да върнете книгата в рамките на 14 дни от получаването и вашата сума ще бъде възстановена.

За да се уверите лично в качеството на книгата и картата, всички пратки се изпращат с опция "Разгледай преди да платиш".

Форма за поръчка

Моля, по възможност попълвайте на кирилица:

Цената е с включен ДДС. За повече информация пишете на info@kreposti.bg или се свържете с нас на телефони 02 418 4164 или 0877 571 558, 0876 697 669